kubik activitat valors aportats contacte  
   

Operacions realitzades

   
 
   
   
   
 
Juliol 2017: IGRID T&D
 
Thytronic, empresa italiana, que té com a principal activitat el desenvolupament de sistemes de control y protecció de xarxes eléctriques a nivell internacional, ha adquirit una participació de control en IGrid S.L., empresa amb base a Barcelona, i també d’àmbit internacional, especialitzada en el desenvolupament de solucions electróniques i de software per al control i gestió de xarxes elèctriques inteligents (smart grids). Kubik Capital ha assessorat IGrid, S.L.
 
pujar
   
 
Juliol 2017: ICA Foods
 
Audens Foods, empresa líder en el mercat espanyol de plats precuinats, i amb el propòsit de completar la seva gamma en productes crus, ha adquirit el 100% de la societat ICA Foods, fabricant de productes càrnics congelats, en format d’hamburgueses, mandonguilles i carn picada. Kubik Capital ha participat a l’operació com assessor de la part venedora.
 
pujar
   
 
Gener 2014: Cadaico
 
CAPDEVILA DAICO, SA, empresa distribuïdora de frescos, refrigerats i congelats, amb gran prestigi en l'àmbit del Foie Gras, caça, aus de gran qualitat i líder a l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​ha traspassat la seva activitat i tots els actius afectes a la mateixa a CADAICO CATALUNYA, SL, societat participada per GROUPE POMONA, empresa líder a França en distribució al sector de la Restauració. KUBIK CAPITAL, S.L. KUBIK CAPITAL, S.L. ha assessorat CAPDEVILA DAICO, SA en aquesta operació.
 
pujar
   
 
Noviembre 2008: Kit Yasuni S.L.
 
"Kit Yasuni, S.L. és la principal empresa nacional fabricant de sistemes d'escapament de grans prestacions per a motocicletes i ciclomotors, com ho demostra la seva presència en el Mundial de Motociclisme. Kubik Capital va liderar la recerca d'un capital expansió per cobrir les necessitats financeres derivades del pla d'empresa de la Companyia, el principal objectiu del qual era el desenvolupament internacional de la Companyia".
 
pujar
 
Noviembre 2008: Minube
 
"Kubik Capital va assessorar Minube Viajes en la captació d'un préstec participatiu, finalment atorgat per la CAN (Caja de Ahorros de Navarra) i necessari per al desenvolupament del seu pla d'empresa. Minube és un portal d'Internet, en l'entorn web 2.0 al qual, a més de la contractació de viatges, l'usuari pot compartir les seves experiències amb la resta de la xarxa social, alhora que obté recomanacions d'altres usuaris per a millorar les expectatives dels seus viatges".
 
pujar
Abril 2008: QUASAR ELITE SPAIN, S.L..
 
Operació de capital expansió. La nostra missió va ser buscar els socis financers i els recursos financers bancaris necessaris per a la consecució del seu business plan. Els socis financers que van entrar a l’equity de la Societat van ser: Ingenia Capital (fons de capital risc gestionat per Alta Partners), Ewcon Capital Inversió (societat inversora gestionada per Roca Junyent Family Office) i CCAN 2005 Inversiones Financieras (SCR de l’àmbit de Caja de Ahorros de Navarra).
 
pujar
 
Abril 2008: BOTIGUES ARMENGOL, S.L.

 
 
Vam assessorar la venda de tres establiments de perfumeria selectiva propietat de Botigues Armengol, S.L. a la cadena COTTA perfumeries, de l’àmbit de Comercial Caus, S.A.
 
pujar
Abril 2008: ANINOTO, S.L.,

 
 
Empresa tèxtil del sector de moda femenina. Vam realitzar la valoració de la companyia per als socis que van adquirir el 100% de la societat.
 
pujar
Febrer 2008: BALDOMERO VENTURA, S.L.

 
Empresa fabricant de components per a sistemes d’automoció. Vam participar en l’elaboració del businees plan d’implantació als Estats Units i que culminarà amb l’obertura d’un centre productiu a Houston al setembre de 2008..
 
pujar  
 
Juliol 2007: Universal Sleeve.com

 
Cerca d’un soci financer i industrial per a un projecte d’start up, en l’àmbit de les arts gràfiques, packaging, en matèria d’etiquetatge (sleeves).
 
pujar
Gener 2007: H.D. COVALCO, S.L

 
Vam assessorar la compra d’un establiment de Cash & Carry per part de H.D. Covalco, S.L. a Dinosol, S.A., empresa participada pel fons Permira.
 
pujar